
“Värdskap -en viktig del för skapa en destination”
Carl Jan Granqvist, fd gästgivare vid Grythyttans Gästgivaregård, professor
emeritus i Måltidskunst Stavangers Universitet, Phil. Dr. HC i Måltidskunskap
Örebro Universitet samt Restauranghögskolan i Grythyttans initiativtagare.
“Att skapa en Måltidsdestination”
Maria Printz Emond har mer än 25 års erfarenhet som
kock och bagare inom livsmedelsbranschen. Maria är en välkänd profil i
Sörmland och har ibland kallats för ”Sörmlandsmatens gudmor”.
“Trender & utveckling på restaurangmarknaden”
Kristina Ossmark Kommunikation och hållbarhetsdirektör för Martin & Servera.
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse när du navigerar genom webbplatsen. Av dessa lagras de cookies som kategoriseras som nödvändiga i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för att webbsidans grundläggande funktioner ska fungera. Vi använder också tredjepartscookies som hjälper oss att analysera och förstå hur du använder denna webbplats. Dessa cookies kommer endast att lagras i din webbläsare med ditt samtycke. Du har också möjlighet att välja bort dessa cookies. Men att välja bort vissa av dessa cookies kan påverka din webbplatsupplevelse.
Läs mer via: https://www.stoltamaltiden.se/integritetspolicy