
Richard Tellström, en erkänd expert inom matkultur och måltidshistoria, kommer att hålla ett föredrag som handlar om matkulturens roll i den lokala besöksnäringen. Han kommer att diskutera maträtternas och måltidens betydelse för att kunna kommersialisera och utveckla en resedestination. Föredraget belyser också vad samtida besökare ser fram emot när det gäller mat och dryck på en plats, vad de blir överraskade av och hur de berättar för andra om sina upplevelser.
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse när du navigerar genom webbplatsen. Av dessa lagras de cookies som kategoriseras som nödvändiga i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för att webbsidans grundläggande funktioner ska fungera. Vi använder också tredjepartscookies som hjälper oss att analysera och förstå hur du använder denna webbplats. Dessa cookies kommer endast att lagras i din webbläsare med ditt samtycke. Du har också möjlighet att välja bort dessa cookies. Men att välja bort vissa av dessa cookies kan påverka din webbplatsupplevelse.
Läs mer via: https://www.stoltamaltiden.se/integritetspolicy