Skip to content Skip to footer
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

VINNARE 2023

okt 4, 2023

STOLT MÅLTIDSHANTVEKRARE 2023

Bland våra tre strålande nominerade, står en ut som har gjort något extra inom måltidshantverket. I Eskilstuna är personen känd för sitt skickliga handlag i köket, men det är hens engagemang för hållbarhet och närodlat som verkligen fått personen att skina. Hen sprider inte bara sitt engagemang om hållbarhet via tallriken utan även via radio och tidningar när hen tillfrågas. Den här personen har med sin talang och passion visat att matlagning är mycket mer än bara att tillreda mat; det är en konstform. Därför går priset ’Stolt måltidshantvekare’ till Thomas Becker!!

BÄSTA MÅLTIDSUPPLEVELSE 2023

Att sätta smak på vårt gemensamma kulturarv är en konst. I en tid då snabbhet prioriteras, finns det platser som påminner oss om värdet av genuina måltidsupplevelser. Här är en plats som inte bara serverar mat, utan erbjuder en oförglömlig resa genom tid, smak och kultur. Varenda utflykt till denna gastronomiska destination är väl värd varenda kilometer och en chans att uppleva en sörmländsk gård i sin fulla glans. Och den som lyckats skapa detta paradis och stått ut bland de tre starka nominerade, är Magdakullan!!

ÅRETS BUTIK 2023

I Eskilstunas hjärta finns en butik där passion möter oslagbar service. Genom sitt stöd till lokal kultur och enastående kundupplevelser har de satt en hög standard. Det här företaget har tillsammans med sitt team lyft kulturscenen i staden och påminner oss om värdet av personligt bemötande i en digital värld. För sitt bidrag till Eskilstunas kulturarv och oupphörliga engagemang tilldelas titeln ”Årets Butik” till… First Music!

STOLT VÄRDSKAP 2023

Denna person har med sitt unika värdskap och engagemang skapat en oas där besökare vid denna institution känner sig som hemma. Att denna destination nyligen har utnämns som ett av stadens bästa besöksmål talar sitt tydliga språk – ett direkt resultat av denna persons otroliga engagemang och ledarskap. Hens förmåga att även kunna anställa fler medarbetare belyser ytterligare hens framgångsrika bidrag till både kulturen och ekonomin i Eskilstuna. Med detta i åtanke är vi glada och stolta över att meddela att mottagaren av priset ”Stolt värdskap” är… Jannicke Lewin Serneberg!!

STOLT OFFENTLIG MÅLTID 2023

Med en unik blandning av Europeisk kokkonst och pedagogik har en passionerad arbetsledare skapat oförglömliga måltidsupplevelser. Med fokus på hållbarhet och närproducerat skapar hen inte bara måltider, utan en lärande upplevelse. För dessa insatser och hens outtröttliga engagemang i att förändra synen på skolmaten, är det en ära att tilldela utmärkelsen Stolt Offentlig måltid till… Thierry Emond!!

ÅRETS STJÄRNSKOTT 2023

Den här personen exemplifierar besöksnäringens framtida ljus i Eskilstuna. Genom personens mångsidiga arbetsroller, från konferensavdelning, event till restaurang, har hen kontinuerligt visat professionalism, passion och en osviklig känsla för detaljer. Med en enastående förmåga att inspirera både gäster och kollegor är hen en ovärderlig tillgång för vår bransch. Det är med stor glädje vi lyfter fram Årets Stjärnskott inom besöksnäringen… Vera Pettersson!!

Detaljer

Datum:
okt 4, 2023
Evenemang Kategori:

Arrangör

Stolta Måltiden
Telefon
‭070-619 95 76‬
E-post
kontakt@stoltamaltiden.se

Plats

Elite Stadshotellet Eskilstuna
Hamngatan 11
Eskilstuna, 632 20
+ Google Map
Telefon
016-540 23 00
Visa Plats-webbplats

Leave a comment