Skip to content Skip to footer

Program

5 oktober 2022
Plats: Valvet, kungsgatan 5

15:30 Incheckningen öppnar

16:00 Invigningen startar

Konferencier: Anna Bergfors

16:10  Föreläsning:

“Värdskap -en viktig del för skapa en destination”  

Carl Jan Granqvist, fd gästgivare vid Grythyttans Gästgivaregård, professor
emeritus i Måltidskunst Stavangers Universitet, Phil. Dr. HC i Måltidskunskap
Örebro Universitet samt Restauranghögskolan i Grythyttans initiativtagare.

16:40 Föreläsning:

“Att skapa en Måltidsdestination” 

Maria Printz Emond har mer än 25 års erfarenhet som
kock och bagare inom livsmedelsbranschen. Maria är en välkänd profil i
Sörmland och har ibland kallats för ”Sörmlandsmatens gudmor”.

17:10 Föreläsning:

“Trender & utveckling på restaurangmarknaden”

Kristina Ossmark Kommunikation och hållbarhetsdirektör för Martin & Servera.

17:30 Prisutdelning i följande kategorier 

Stolt måltidshantvekare, Stolt värdskap, Bästa måltidsupplevelse, Stolt
offentlig måltid, Årets stjärnskott inom besöksnäringen & Årets hållbarhet

18:00 Mingel
Med musikunderhållning från ingen mindre än pianisten David Lindström.

19:00 Middag

Middag komponerad av lokala aktörer, Hanna Redin kock Compass Group, Thomas Becker köksmästare Café Valvet och Håkan Larsson konditor konditori Janelings.