Program
5 oktober 2022
Plats: Valvet, kungsgatan 5
15:30 Incheckningen öppnar
16:00 Invigningen startar
Konferencier: Anna Bergfors
16:10 Föreläsning:
“Värdskap -en viktig del för skapa en destination”
Carl Jan Granqvist, fd gästgivare vid Grythyttans Gästgivaregård, professor
emeritus i Måltidskunst Stavangers Universitet, Phil. Dr. HC i Måltidskunskap
Örebro Universitet samt Restauranghögskolan i Grythyttans initiativtagare.
16:40 Föreläsning:
“Att skapa en Måltidsdestination”
Maria Printz Emond har mer än 25 års erfarenhet som
kock och bagare inom livsmedelsbranschen. Maria är en välkänd profil i
Sörmland och har ibland kallats för ”Sörmlandsmatens gudmor”.
17:10 Föreläsning:
“Trender & utveckling på restaurangmarknaden”
Kristina Ossmark Kommunikation och hållbarhetsdirektör för Martin & Servera.
17:30 Prisutdelning i följande kategorier
Stolt måltidshantvekare, Stolt värdskap, Bästa måltidsupplevelse, Stolt
offentlig måltid, Årets stjärnskott inom besöksnäringen & Årets hållbarhet
18:00 Mingel
Med musikunderhållning från ingen mindre än pianisten David Lindström.
19:00 Middag
Middag komponerad av lokala aktörer, Hanna Redin kock Compass Group, Thomas Becker köksmästare Café Valvet och Håkan Larsson konditor konditori Janelings.





